Plemići ostali bez 26-godišnjeg ofanzivca

Sporazumni raskid saradnje

Razišli se HŠK Zrinjski i Toni Jović

Samir Mlaćo

HŠK Zrinjski i Toni Jović danas su dogovorili sporazumni raskid ugovora koji je trajao do kraja aktuelne sezone Premijer lige.

Iza 26-godišnjeg Jovića su dvije i pol godine u dresu Plemića, a u 64 službena nastupa upisao je osam pogodaka i deset asistencija.

U jesenskom dijelu sezone Jović je minutažu skupljao u 21 utakmici, trinaest puta kao starter, a u strijelce se upisao jedanput.

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje Toniju na doprinosu koji je ugradio u uspjehe našeg kluba te mu želi puno sreće u nastavku karijere", istakli su iz redova aktuelnog bh. prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.