Bale, Asensio i James im na trebaju, ali on...

Ronaldo: Samo jednog igrača Reala bih volio vidjeti u dresu Juventusa

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo ljetos je iz Real Madrida stigao u Juventus, a veoma brzo se uklopio u svoj novi tim.

Ronaldo je za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača Stare dame i pokazao je da je dolazak u Juve za njega bio jako dobar potez. Portugalac je u intervjuu za italijanske medije pričao o Real Madridu, a navijače ovog kluba naljutila je izjava da je Juve najbolji tim u kojem je on igrao.

Portugalac nije imao baš dobar rastanak s igračima Real Madrida jer je mnogima bilo krivo što je na takav način napustio Kraljeve. Zbog toga Ronaldo ima dobar odnos samo s jednim igračem Reala kojeg bi rado vidio jednog dana u dresu Juventusa.

"Vidio sam da pišete kako Juve želi Balea, Asensija ili Jamesa. Mislim da nam oni ne trebaju, ali o toj temi razgovarajte s predsjednikom. Sigurno da su dobrim igračima uvijek vrata otvorene, a iskreno što se mene tiče volio bih Marcela vidjeti u Juventusu", rekao je Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.