Hazard opet o Realu, pa samo što nije rekao da je novi igrač Kraljeva
Bio je velika želja Zinedinea Zidanea, ali i dalje je ostao primarni cilj Madriđana i na ljeto bismo mogli svjedočiti još jednom velikom transferu

Sve je bliže prelasku u Španiju

Hazard opet o Realu, pa samo što nije rekao da je novi igrač Kraljeva

E. Škorić

Eden Hazard je danas bio gost kod bivšeg francuskog igrača Christophea Dugarryja na Radio Monte Carlu i tom je prilikom još jednom potvrdio da voli Real Madrid.

Dugo se već špekuliše kako je Hazard nasljednik Cristiana Ronalda i sljedeća velika kupovina Realova predsjednika Florentina Pereza. Po svemu sudeći, ni sam Belgijanac se uopće ne protivi toj ideji i već izvjesno vrijeme ponavlja da obožava slavni klub iz Madrida.

"Poznaješ me, uvijek sam volio Real Madrid, čak i prije Zidanea, ali vidjet ćemo šta će se događati. Kao što sam rekao, imam još godinu ugovora s Chelseajem, ali vidjet ćemo šta će biti do kraja sezone", kazao je Hazard Dugarryju tijekom današnje emisije.

Mada, još uvijek 27-godišnji krilni nogometaš nije donio konačnu odluku, ali po svakoj njegovoj rečenici se može zaključiti da nešto sprema.

"Dopada mi se u Chelseaju, novi menadžer Sarri ima isti pogled na nogomet kao i ja. No, ne želim da žalim na kraju karijere, moram donijeti pravu odluku", tvrdi Hazard.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neki mediji su prošle sedmice objavili da je Real postigao dogovor s Hazardom i da će Chelsea tražiti čak 170 miliona eura za njegov potpis.

U 18 utakmica ove sezone Eden je zabio osam golova uz osam asistencija. Bio je svojevremeno velika želja Zinedinea Zidanea, a Florentino Perez ga i dalje silno želi kupiti i na neki način smiriti bijesne navijače koji se ne mire s prodajom Ronalda u Juventus.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi