Prezime Ronaldo je garant uspjeha
Ronaldov sin dominira u U9 selekciji Juventusa i već je osvojio prvi trofej, pa za 10-ak godina bismo mogli da uživamo u majstorijama još jednog Ronalda

Ronaldov sin stigao do prvog trofeja

Prezime Ronaldo je garant uspjeha

E. Škorić

Cristiano Ronaldo može da bude ponosan na svog sina, koji je već osvojio prvi trofej.

Ronaldo je godinama unazad jedan od najboljih igrača svijeta i pet puta je dobivao prestižnu Zlatnu loptu, a kako sada stvari stoje, ima pravog nasljednika.

Ronaldo Jr. trenira sa U9 selekcijom Juventusa, a nedavno je stigao do svog prvog trofeja i Portugalac je ponosno tu radosnu vijest podijelio sa fanovima na društvenim mrežama.

Njegov sin dominira u dresu Juventusa u duelu sa ostalim vršnjacima i mogli bismo za nekih desetak godina da gledamo na djelu još jednog majstora pod čuvenim prezimenom Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi