Nakon sjajne partije u Razvojnoj ligi

Musa vraćen u tim Booklyna, priliku će dobiti protiv Philadelphije

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa vraćen je u tim Brooklyn Netsa.

Musa je u posljednjih nekoliko sedmica stalno na relaciji Razvojna liga - NBA liga, tačnije Long Island Nets - Brooklyn Nets, a nakon što je odigrao nekoliko mečeva zaredom u Razvojnoj ligi bit će vraćen u NBA.

U tome mu je vjerovatno pomogla posljednja partija u kojoj je ubacio čak 27 poena što mu je bio i najbolji meč otkad je otišao u Sjedinjene Američjke Države.

Musa će novu šansu da se dokaže u NBA-u imati protiv Philadelphia 76ersa, a taj meč je na rasporedu u noći sa srijede na četvrtak.

Inače, Musa ove sezone na NBA parketima prosječno bilježio nešto manje od četiri minute po meču te postiže 1,7 poena uz 0,4 skokova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.