Džanan Musa je još od malih nogu nosio dres FK Sarajevo

Navija za klub s Koševa

Džanan Musa je još od malih nogu nosio dres FK Sarajevo

E. Čaušević

Najbolji mladi bh. košarkaš Džanan Musa sinoć je briljirao u dresu Long Island Netsa i odigrao jednu od najboljih partija otkako se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Musa je odlučan da se izbori za svoje minute u NBA ligi, a da je odlazak u Razvojnu ligu bio veoma dobar potez pokazalo se u sinoćnjem meču. Mladi bh. košarkaš je igrao čak 36 minuta i upisao je double-double od 25 poena i 13 skokova.

Nakon meča Musa se oglasio na Instagramu gdje je objavio story kojim je još jednom potvrdio da od malih nogu navija za FK Sarajevo. Poznato je da je Musa prije nekoliko mjeseci pratio bordo tim s tribina na Koševu, a sada je još jednom pokazao da je oduvijek fan ovog tima s veoma simpatičnom fotografijom iz djetinjstva.

"Mali ja. Uvijek FK Sarajevo", napisao je bh. košarkaš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime42
Musa je kao covjek nula, supcic mali!
3 30
protiv modernog fudbala
zaboli me za njega i za klub
9 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi