Mirza Teletović može uživati u penziji jer i Džanan Musa pogađa s parkinga!

Sjajan meč mladog bh. košarkaša

Mirza Teletović može uživati u penziji jer i Džanan Musa pogađa s parkinga!

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa sinoć je odigrao najbolju partiju otkako se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama jer je Long Island Netse vodio do pobjede protiv Lakeland Magica (125:111).

Musa je na parketu proveo 35 minuta i za to vrijeme upisao je 27 poena, šest skokova, šest asistencija i jednu ukradenu loptu. Međutim, ono što nas raduje jeste da je proradio konačno šut za tri poena, a od devet pokušaja Musa je ubacio šest trojki.

Posebno impresivna bila je jedna od trojki našeg košarkaša s velike udaljenosti. Kako saznajemo iz izvora bliskog košarkašu Musa je u prethodnim mjesecima dosta radio na šutu za tri poena, a sada se to počelo pokazivati i na parketu.

Promo

Top Komentari

Ziky
Nemoguće je zabiti sa parkinga pod hitno ukinite taj debilni govor zar nije ljepše reći zabio sa 8,9-10 metara nego sa parkinga
9 31
Jozef
Valjda je ovo iz svlačionice, parking je malo dalje..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti