(Foto: EPA) Od kada je Santiago Solari došao na kormilo Reala Asensio je pao u drugi plan, a to želi iskoristiti Pochettino

Londonski klub konačno spreman trošiti, ali...

Tottenham stupio u kontakt sa zvijezdom Reala i dobio odbijenicu?

Ovih dana se špekuliše da je Tottenham konačno spreman početi sa investiranjem u ekipu, pošto u proteklom periodu nije bilo skupocjenih pojačanja u Pochettinovoj ekipi.

Navodno je prva meta Tottenhama sjajni mladi fudbaler Real Madrida Marco Asensio, a Pijetlovi ga žele vidjeti u svojim redovima već u januaru.

Nije poznato koliko bi mogao koštati transfer Marca Asensija, ali se špekuliše o ciframa od oko 100 miliona eura.

Španska Marca sada prenosi da je Tottenham već stupio u kontakt sa Asensiom, ali da stvari nisu išle kako su Spursi planirali. Naime, navodno je Asensio odbio Tottenham u samom startu.

Inače, Asensio ove sezone ne igra onako kako se to od njega očekivalo, a u 22 utakmice za Kraljeve u svim takmičenjima je postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.