Očekuje se da će sve biti dogovoreno danas ili sutra.

Nisu se naigrali u redovima Plemića

Dvojac napušta Zrinjski

Samir Mlaćo

Stefan Barić je jučer raskinuo saradnju sa Zrinjskim, a njegovim stopama danas ili sutra će Ante Vrljičak i Srđan Stanić.

Vrljičak je redove aktuelnog bh. prvaka stigao iz Slaven Belupa, međutim nije se naigrao. Šansu je dobio tek u Evropi protiv Ludogoretsta, a zatim je nestao iz planova struke Plemića.

Srđan Stanić je Pod Bijelim Brijegom najavljen kao veliko pojačanje. Početkom ove godine stigao je u Mostar, te upisao pet nastupa i proslavio titulu prvaka sa Plemićima.

Ove polusezone upisao je tek jedan nastup i to 33. minute u duelu protiv Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protekli period Stanić je radio sa juniorima Zrinjskog, a kako saznajemo čelnici Zrinjskog sada traže pravo rješenje za sporazumni raskid saradnje sa ovim dvojcem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.