Mladi napadač je imao zapaženu ulogu u redovima Sloge i u dvije sezone je odigrao 40 utakmica i postigao je 21 gol

Napadač dogovorio saradnju sa ekipom iz Tuzle

Mirel Ibrahimović: Velika je čast što sam došao u FK Sloboda

Midhat Šljivak

Napadač Mirel Ibrahimović (22) u naredne dvije godine će nositi dres tuzlanske Slobode.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler večeras je sa predsjednikom FK Sloboda Senadom Mujkanovićem dogovorio saradnju i pojačaće konkurenciju u napadu tima sa Tušnja.

Ibrahimović je za SportSport.ba kratko istakao da mu je velika čast što će u budućnosti nositi dres Slobode.

"Dogovorio sam sve sa Slobodom. Sutra treba da se ozvaniči ta saradnja. Čast mi je što sam došao u veliki klub i nadam se da ću opravdati povjerenje koje su mi ukazali ljudi sa Tušnja. Također, nadam se da ćemo zajedno sa navijačima imati mnogo razloga za slavlje u nastavku sezone", rekao je Ibrahimović za SportSport.ba.

Ibrahimović je karijeru počeo u FK Bosna Kalesija, a zatim je uspješno nosio dres Sloge iz Simin Hana u Prvoj ligi Federacije BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.