Mirel Ibrahimović pojačava FK Sloboda
Nekadašnji napadač Sloge Simin Han sastao se večeras sa rukovodstvom tuzlanske Slobode (Foto: E. Dindić)

Napadač na Tušnju

Mirel Ibrahimović pojačava FK Sloboda · Saznajemo

Midhat Šljivak

Mladi napadač Mirel Ibrahimović (22) uskoro će postati novi član FK Sloboda.

Ovaj 22-godišnji napadač koji je nekada nosio dres FK Tuzla Cityja, a stigao je na pregovore sa rukovodstvom tima sa Tušnja i uskoro bi trebao postati novi član Slobode.

Radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu BiH koji je igrao odlično u Prvoj ligi Federacije u dresu tadašnje Sloge Simin Han u čijem dresu je stigao i do reprezentacije.

Ibrahimović je ovaj klub napustio u januaru ove godine, a od tada je bez kluba. Ipak, sada je očigledno pronašao novi angažman što je za SportSport.ba potvrdio i prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović.

"Istina je, dogovorili smo saradnju sa Ibrahimovićem na 2.5 godine. Uskoro će se i ozvaničiti. Želimo u narednim danima riješiti igračku križaljku", izjavio je za SportSport.ba prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dovest ćemo još jednog štopera i jednog napadača i to je to. Desetak igrača ćemo poslati na posudbu".

Igrajući za Slogu Ibrahimović je nastupio u 46 utakmica i postigao je 21 gol.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi