Lendrićev povratak u BiH je nemoguća misija?
Posljednjih dana se špekulisalo o Lendrićevom povratku u Premijer ligu, ali sudeći prema trenutnoj situaciji - šanse za to su minimalne, ako i postoje

Ima ponuda iz inostranstva

Lendrićev povratak u BiH je nemoguća misija?

Hrvatski napadač Ivan Lendrić je prošle sedmice završio svoju epizodu u Olimpiji iz Ljubljane u kojoj je proveo samo jednu polusezonu.

Čim se pročulo da je Lendrić ponovo postao slobodan igrač, krenule su i špekulacije da bi se mogao vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, gdje je u dva navrata osvajao titulu najboljeg strijelca.

Spominjali su se Željezničar i Sloboda, ali čini se da su trenutno šanse za povratak u BiH veoma male, ako uopšte i postoje.

"Bilo je nekih, da tako kažem, unutarklupskih problema u Olimpiji i zbog toga je došlo do raskida ugovora. Povratak u Premijer ligu? Teško, gotovo da nema šane da se to dogodi", rekao je za SportSport.ba Lendrićev menadžer Zoran Samardžija, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za Lendrića je interes pokazalo nekoliko klubova van granica BiH, ali ništa još nije dogovoreno. U narednim danika će mnogo toga biti jasnije".

Ovaj 27-godišnji napadač je prije Olimpije nosio dres francuskog Lensa, a bh. javnosti je najviše poznat zbog sjajnih partija u dresu Zrinjskog i Željezničara. Tokom karijere je nastupao i za klubove iz Hrvatske, Belgije, Grčke...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kobe4life
Celzi se uključio utrku za Lendrica, plavci sa Stamforda nude nemoralnu ponudu za popularnog Lendru u iznosu od 56 miliona funti.Nakon ove nemoralne ponude sve je manje moguć povratak na bh terene,ipak vidjet ćemo da li elitni bh klubovi poput Zelje Sarajeva i Krupe izjednačiti ponudu londonskih plavaca.Smijesna vijest LP
19 2
casimiro
Hahahah...samo mu dizite cijenu!Jak igrac svi se otimaju oko njega!
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi