Ings ima novu ljubav

Bivši igrač Liverpoola zaveo tinejdžericu, svi pričaju o njezinoj - stražnjici

O. Lekić

Uz to što je ljetos Liverpool zamijenio Southamptonom, zaboravljeni engleski golgeter Danny Ings u sezonu je ušao i s novom djevojkom.

Dvadesetšestogodišnji Ings se dugo vremena zabavljao s Australkom Georgijom Gibbs, zbog njezinog izgleda mnogi su mu zavidjeli, ali onda je 'preko noći' došao kralj ljubavnoj romansi. I to zbog, ni manje ni više, tinejdžerke Ruby Blake.

Sedam godina mlađa Ruby danas ne skriva da je sretna s engleskim nogometašem koji ju je, kako je ispričala, primijetio na društvenim mrežama. To i ne čudi obzirom da joj profil prepun atraktivnih fotografija na kojima posebno ističe svoju stražnjicu.

Da je uz nju Ings u potpunosti zaboravio Goergiju bilo je jasno kada je Ruby na Snapchatu objavila video u kojem je nogometaš bez majice na krevetu. Shvativši kakvu će pompu isti izazvati brzo ga je i obrisala, ali bilo je kasno.

Kada vidite kako izgleda Ruby, nije ni čudo što je Ings tako lako prebolio bivšu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.