Nije zaboravio gdje je sve počelo

Vršajević sponzoriše matični klub

Bivši nogometni reprezentativac BiH Avdija Vršajević ostao je vezan za svoj matični klub NK TOŠK.

Vršajevićeva karijera započela je u timu iz Tešnja za koji je igrao sve do 2004. godine, a ni danas kada nastupa u dalekoj Turskoj ne zaboravlja TOŠK i nerijetko pomaže, kako finansijski, tako i na druge načine.

Ovaj federalni prvoligaš objavio je na društvenim mrežama kako je Vršajević zapravo zlatni spoznor kluba, što je svakako rijedak slučaj u našoj zemlji, a i šire.

"Čovjek koji nikad nije zaboravio gdje je napravio prve korake, podržavao je sve akcije u svom klubu i gradu", naveli su, između ostalog, iz TOŠK-a.

Podsjećamo, Vršajević je nakon epizode u TOŠK-u prešao u Željezničar. Kroz karijeru je kasnije oblačio dresove Čelika, Hajduka, Tatran Prešova, Sparte, Kladna, Osmanlispora i na koncu Akhisarspora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.