Fenerova bruka ne prestaje: Turski velikan u zoni ispadanja!
Nezapamćena kriza je u turskom velikanu. Nikada ovako loše nisu igrali i kako stvari stoje borba za opstanak je mnogo bliža od borbe za Evropu (Foto: EPA)

Težak poraz Fenerbahčea

Fenerova bruka ne prestaje: Turski velikan u zoni ispadanja!

M. Šljivak

Istanbulski Fenerbahče nastavlja se brukati u prvenstvu Turske. Večeras je u 15. kolu Fener dotakao novo dno i porazom od Akhisarspora od 3:0 došao je u zonu ispadanja.

Katastrofalne igre turskog velikana ne prestaju. Tim iz kola u kolo tone sve dublje, a večeras ih je Akhisar lagano dobio.

Poveli su domaći preko Bokile u 26. minuti, da bi patnju Fenera zaključio Manu golom u 82. minuti za 2:0 nakon velike greške defanzivaca Fenerbahčea.

Konačan rezultat nakon sjajne solo akcije postavio je Regattin u petoj minuti nadoknade meča.

Nakon ovog poraza istanbulski velikan je na 16. mjestu sa 14 bodova i ta pozicija vodi u niži rang takmičenja, a preskočio ih je upravo današnji rival koji je došao do 13. mjesta.

Avdija Vršajević je u pobjedničkom timu odigrao svih 90 minuta

Superliga, 15. kolo:

Akhisarspor - Fenerbahče 3:0

Promo

Top Komentari

Ziky
hahaahhahaha ispali dabogda
4 12
addi
fener ima dugova od oko nekih 600miliona eura. katastrofa
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi