Utakmica se igra u 17:30 sati

Solari se odlučio na najjači sastav: Real u polufinalu protiv Kashime

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u narednim danima će braniti titulu prvaka svijeta, a svoj put počinju već danas utakmicom polufinala protiv Kashime.

Real Madrid je prethodne dvije godine lagano dolazio do titule na Svjetskom klupskom prvenstvu, no ovaj put su stigli u nešto lošijoj formi. Kraljevi danas igraju meč polufinala, a Santiago Solari na teren je poslao vjerovatno najjači sastav u ovom trenutku.

Utakmica se igra od 17:30 sati i sigurno da će ponuditi dosta uzbuđenja. Ni Kashima ne odustaje tako lako, te su iz ovog tima poručili da će pokušati iskoristiti nešto lošiju formu Real Madrida.

Kashima: Kwon, Nishi, Jung, Shoji, Yamamoto, Abe, Silva, Nagaki, Endo, Doi, Serginho.

Real Madrid: Courtois, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, Kroos, Llorente, Modrić, Bale, Lucas, Benzema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.