Solari se ne boji Mourinhovog dolaska u Real

Trener Reala prokomentarisao glasine

Solari se ne boji Mourinhovog dolaska u Real

Nakon višesedmičnih nagađanja Jose Mourinho je jučer i zvanično dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Prijevremeni raskid saradnje Mourinho je vrlo dobro naplatio, nezvanično je dobio više od 25 miliona eura otpremnine, a čini se kako portugalski strateg neće dugo ni tragati za novim angažmanom.

Tako El Mundo tvrdo da bi Mourinhova nova-stara destinacija mogao postati Real Madrid, kojeg je prethodno vodio u razbodlju od 2010. do 2013. godine, a Posebni je navodno obavio i razgovore sa Florentinom Perezom s kojim je ostao i dobrim odnosima i nakon što je napustio Madrid.

Takvi natpisi došli su i do sadašnjeg Realovog trenera Santiaga Solarija, ali on se i ne plaši baš da bi mu Mourinho mogao "oteti" posao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U javnosti se svakodnevno pojavljuju razne vijesti o Realu. Kada radite u klubu takvog renomea morate da naučite da se nosite s glasinama. Ja se trudim da samo radim svoj posao najbolje što mogu", rekao je Solari.

Real je ranije pod Mourinhovim vodstvom osvojio tri trofeja - prvenstvo, Kup Kralja i španski Superkup.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije