26. memorijalni turnir Asim Ferhatović Hase

Prvo kolo Hasetovog memorijala zatvoreno pobjedom Željezničara

Posljednja utakmica prvog kola 26. memorijalnog turnira Asim Ferhatović Hase donijela je duel ekipa TOŠK-a i Željezničara.

Željezničar je bio bolji, te je upisao trijumf rezultatom 6:1.

Fudbaleri Željezničara su prvo poluvrijeme riješili u svoju korist rezultatom 2:0 zahvaljujući golovima Žerića i Kurtovića, da bi TOŠK početkom drugog dijela smanjio na 2:1 preko Dizdarevića.

Pokušavali su fudbaleri TOŠK-a stići do poravnanja, a posljednjih 10-ak minuta su igrali uglavnom bez golmana u nadi da će "sa igračem više" stići do gola.

Ipak, nisu uspjeli u tome, a Željezničar je iskoristio situaciju na terenu u napunio do vrha mrežu TOŠK-a za ubjedljiv trijumf.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.