Eintracht u svom sastavu ima veliki broj fudbalera koji su iz bivše Jugoslavije. Momci igraju zaista sjajno i vjerovatno će u budućnosti ostvariti velike transfere (Foto: EPA)

Predsjednik Bayerna sasvim iskren

"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puna za obojicu"

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern povezuje se sa dovođenjem dvojca Eintrachta iz Frankfurta Luke Jovića i Ante Rebića.

Srpski i hrvatski fudbaleri igraju zaista sjajno u ovom timu. Privukli su pažnju bavarskog velikana, a nakon svih špekulacija o transferu ovog dvojca u Bayern, oglasio se predsjednik Eintrachta Peter Fischer.

"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puno da dovedu obojicu. Ali, ako pošalju ponudu, znao bih definitivno kojeg bih radije zadržao", rekao je Fischer.

Eintracht se prethodnih godina vratio u vrh njemačkog fudbala. Bore se za plasman u Ligu prvaka, a Fischer je vjerovatno najzaslužniji za dobre rezultate tima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Sjećam se kad su skauti Unterhachinga dolazili na utakmice. Danas su tu skauti Manchester Uniteda, Real Madrida, Juventusa, Liverpoola i Bayerna. Ne, ne želi samo Bayern naše igrače. Postoji interes mnogih drugih klubova. Ipak, mi smo opušteni i ne želimo ništa na silu", rekao je prvi čovjek tima iz Frankfurta.

Eintracht je prvi dio sezone u Bundesligi završio na šestom mjestu sa 27 bodova, ali sasvim sigurno da će se ovaj tim do samog kraja boriti za mjesto u Ligi prvaka ili Evropskoj ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.