"Hasan Salihamidžić pregovara sa nekoliko interesantnih imena"
Minhenski velikan je ušao u pravu formu i sada će ih u Bundesligi teško ko zaustaviti. Ipak, Borussia iz Dortmunda je još uvijek ispred njih (Foto: EPA)

Rummenigge otkrio

"Hasan Salihamidžić pregovara sa nekoliko interesantnih imena"

M. Šljivak

Minhenski Bayern se probudio iz sna u kojem je proveo dobar dio sezone.

Tim Nike Kovača igra zaista sjajno u posljednjih mjesec dana i polako, ali sigurno, približava se Borussiji iz Dortmunda na vrhu tabele.

Bayern će u ostatak sezone vjerovatno ući ojačan za nekoliko igrača, a sportski direktor tima Hasan Salihamidžić već dogovara nekoliko transfera i za ljeto.

Direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je pregovore sa nekoliko igrača, a sve vodi Hasan Salihamidžić.

"Hasan i njegovi ljudi pregovaraju sa veoma interesantnim imenima. Hoće li dovršiti transfere ove zime ili narednog ljeta, još nije odlučeno", rekao je direktor Bayerna.

Sudeći prema načinu njegovog govora vjerovatno je da je Hasan Salihamidžić završio posao sa Lucasom Hernandezom (Atletico Madrid) i Benjaminom Pavardom (Stuttgart).

Njemački novinari su pitali trenera Niku Kovača za eventualni dolazak Lucasa Hernandeza, ali ni on nije previše rekao.

"Neću govoriti o transferima. To pitajte Bracu. O Lucasu samo mogu reći da je sjajan igrač sa sjajnom budućnosti ispred sebe", istakao je Kovač.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je danas savladao Eintracht u Frankfurtu sa 0:3, a Bavarci sezonu nastavljaju 18. januara duelom protiv Hoffenheima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi