Pecelj bi zajedno s Bevabom riješio pitanje lijevog beka u ekipi trenera Adnana Orneka

Zeničani zainteresovani za Pecelja

Čelik zainteresovan za defanzivca Zvijezde

Dino Kurbegović

Kako smo već pisali u zimskom prelaznom roku Čelik bi mogao da pretrpi velike igračke promjene.

Mnogi igrači će otići ili će biti poslani na posudbu, dok bi u klub trebalo stići pet-šest kvalitetnih igrača, koji bi pojačali konkurenciju za proljetni dio sezone.

Zeničani moraju riješiti neke deficitarne pozicije u ekipi, a to su svakako pozicije lijevog i desnog beka. Dino Bevab i Ivan Livaja nemaju konkurenciju, a kako saznaje SportSport.ba na Bilino polje bi trebao stići lijevi bek Zvijezde iz Gradačca.

Riječ je jednom od najboljih bekova 1.lige FBiH, 25-godišnjem Ljubiši Pecelju. Ovaj nogometaš u protekloj polusezoni u dresu Zvijezde odigrao je 10 utakmica, a ubilježio je jedan gol i dvije asistencije. Ovaj igrač bi trebao zajedno sa Bevabom da zatvori lijevu stranu, tako da bi šef struke Adnan Örnek imao jednu brigu manje.

Pecelj je u svojoj karijeri pored Zvijezde igrao još za Rudar iz Prijedora, BSK, Čapljinu i Leotar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.