Zrinjski zainteresovan za ponajboljeg igrača Čelika?
Iza Okića je veoma dobra polusezona, a u crno-crvenom dresu pokazao zašto slovi za jednog od najboljih krilnih napadača u Premijer ligi

Moguća zamjena za Todorovića

Zrinjski zainteresovan za ponajboljeg igrača Čelika? · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Kako smo danas već pisali, na Bilinom polju trenutno je zimska pauza, te je jako malo informacija kada je u pitanju igrački kadar, odnosno odlazak ili dolazak igrača u Čelik.

Čelik je prvu polusezonu okončao na devetoj poziciji, a da Zeničani nisu imali nešto lošiji finiš, polusezonu bi završili u gornjem dijelu tabele. I pored toga, pojedini igrači Čelika dospjeli su u žižu javnosti, ali i interesovanje određenih klubova.

Kako saznaje SportSport.ba, aktuelni prvak Zrinjski bi u svojim redovima volio vidjeti krilnog napadača Ševku Okića, koji je u prvom dijelu sezone bio jedan od najboljih igrača kluba s Bilinog polja. Okić je u 18 utakmica za Zeničane postigao tri gola uz dvije asistencije, te se s razlogom može istaći da je ovaj bivši igrač Istre, Veleža, Sarajeva i Radnika imao dobru polusezonu.

Nedavno je u intervju za naš portal i šef struke Baka Slišković izjavio da bi u svojim redovima volio vidjeti igrača Čelika. Sigurno da ova priča ima smisla kada se zna da je Zrinjski ostao bez krilnog napadača Ognjena Todorovića, a upravo bi Ševko Okić sa svojim igračkim karakteristikama mogao zamijeniti pomenutog igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kontaktirali smo i nogometaša Čelika u vezi ovih navoda, ali on nije imao poseban komentar, osim da ima ugovor s Čelikom, te da postoji dug prema njemu, koji se nada da će se uskoro riješiti. Ipak ako se to ubrzo ne desi, Okić bi mogao raskinuti ugovor, te eventualno nastaviti karijeru u Zrinjskom ili nekom drugom klubu.

Nije Okić jedini igrač za kojeg postoji interesovanje određenih klubova iz Premijer lige i inostranstva, tu su još Ružić, Miletić,Vrhovac, Bevab, Jamak, Dedić i Jurina.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Pa dečko je Bakin zet ,ako punac kaže da ide u Zrinju onda ide u Zrinju.A da ne pričam o Sevkinoj ženi jer ako ona nešto kaže tek onda nastaju problemi???????
21 20
Đuka
Ne treba nam netko ko je igrao za sirotinju iz predgrađa
16 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi