Hrustan Kadrić zadao nove glavobolje NK Čelik
Ovja defanzivac trenutno nosio dres Zvijezde iz Gradačca

Zbog duga Zeničani u problemima

Hrustan Kadrić zadao nove glavobolje NK Čelik

Samir Mlaćo

Zenički Čelik još uvijek muče problemi sa tužbama bivših igrača i trenera.

Tako će Zeničani pred odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH morati da do 31.01. 2019. godine na raču Hrustana Kadrića uplate dug od 9.500 KM ili če na snagu stupiti suspenzija odigravanja utakmica.

Kadrić je dres Čelika nosio od jula 2017. godine do jula 2018, a zatim je napustio klub.

Trenutno nastupa za Zvijezdu iz Gradačca, a u Čelik je stigao iz NK Travnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će Čelik isplatiti mladog defanzivca ili će uslijediti ono najgore za klub ostaje nam da vidimo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Bog sami zna kako je ovaj doveden u Čelik i preko kojih linija. Sad on trazi neke ostete, sine poklopi se i govori da si nosio dres Čelika, dosta ti to.
19 7
andi
klošar,jebote sarajčič i brkič koji su te doveli skupa sa perčom sarajličem i porčom,pa oni vode klub,i neka ga vode do gašenja,koji kadrič,vrhovac,mujič,crnci neki,koji iz viteza igrači,preselili nk vitez na bilino,pa neki nikoliči,hrkači,hahaa,šta sve nije igralo i igra za ovaj jebeni napačeni čelik bože sačuvaj.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi