Mržnja prema Cityju jača od svega

Ferdinand uživao gledajući dresove fudbalskih legendi, a onda je ugledao dres Sergija Aguera

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, bio je gost u zanimljivoj emisiji BT Sportsa.

Ferdinand je kao gost došao u studio u kojem je bila kolekcija nevjerovatnih dresova igrača koji su obilježili fudbalsku historiju. Pored mnogih zvijezda bio je i dres napadača gradskog rivala Manchester Cityja, Sergija Aguera.

Rio se odmah razočarao kada je vidio ovaj dres i prisjetio veoma tužnog trenutka kada je Aguero u posljednjim sekundama sezone uzeo titulu iz ruku igrača Manchester Uniteda. Šta misli o ovom dresu najbolje je pokazao kada ga je bacio.

"Sjećam se tog dana svi su govorili da smo mi prvaci Engleske. Utakmica Cityja je još trajala i gubili su 2:1. Čekali smo rezultat i onda je samo neko rekao da vode sa 3:2 i da je Aguero dao gol u posljednjoj sekundi. Uh, mrzim ovaj dres", rekao je Ferdinand, a to možete pogledati u videu na 7:53.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.