Alex Renfroe karijeru nastavlja u Beogradu

Bivši reprezentativac BiH pojačao Partizan

Partizan je uspio izboriti TOP 16 faz Eurocupa, a nastavak sezone crno-bijelima donosi i nastavak takmičenja u ABA ligi.

Zbog toga su u beogradskom klubu odlučili dodatno ojačati roster, a sada je jasno da je Partizan dobio veliko pojačanje i to u liku Alexa Renfroea.

Već neko vrijeme se špekulisalo da će iskusni playmaker pojačati Partizan, a danas stiže i zvanična potvrda.

Naime, predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović je potvrdio da je Renfore potpisao ugovor sa klubom. Ostalo je još i da Partizan potvrdi ovu informaciju i predstavi 32-godišnjeg playmakera.

Renfroe je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, a sa našom selekcijom je nastupao na Eurobasketu 2015. godine. U Partizan stiže nakon epizode u španskoj Manresi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.