Edo Murić ponovo poslao poruku navijačima Partizana
Murić je u toku svoje karijere nosio dres Partizana.

Grobarima se nije dopalo njegovo slavlje

Edo Murić ponovo poslao poruku navijačima Partizana

E. Oštraković

Nakon što je nedavno pojačao ekipu Cedevite, Edo Murić, proteklog vikenda pokazao je da će biti izuzetno važan igrač u igri hrvatske ekipe i to protiv svog bivšeg kluba, Partizana.

Cedevita je u "Pioniru" savladala ekipu Partizana a ključnu ulogu u preokretu tokom druge četvrtine imao je upravo Murić. On je tada ubacio osam vezanih poena te tako svojoj ekipi donio prednost, a osim toga je u finišu utakmice pogodio trojku koja je riješila pitanje pobjednika.

Nakon što je ubacio trojku, "počašćen" je salvama zvižduka ali i uvredama na njegov račun, što je prokomentarisao nakon utakmice, a nakon svega oglasio se i na svom instagram profilu.

"Proslavio sam trojku jer je bitna za moju ekipu, Cedevitu i nikako zbog toga što je bila protiv Partizana! Partizanu sam uvijek želio sve najbolje i uvijek sam navijao za njih i to se sigurno neće promijeniti zbog ovih koji me psuju", rekao je Murić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti