Kao nagradu za sjajne partije Bojo je dobio i poziv selektora mlade reprezentacije Vinka Marinovića

Mušija potvrdio da ponude pristižu u klub

Da li FK Mladost može zadržati Petra Boju?

Samir Mlaćo

Kvalitetne igre u prvom dijelu sezone i šesto mjesto donijele su mnogo interesovanja klubova iz naše zemlje, ali i inostranstva za nogometaše Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Sjajnu polusezonu iza sebe ima 21-godišnji Petar Bojo koji je u 17 utakmica dodao po tri pogotka i isto toliko asistencija.

Kao nagradu Bojo je dobio i poziv selektora naše mlade reprezentacije Vinka Marinovića i jasno je da će prvotimac Dobojlija u narednom periodu biti jedna od glavnih uzdanica mlade reprezentacije.

Veliko je pitanje da li će navijači Mladosti 21-godišnjaka i u narednom periodu gledati u dresu njihovog kluba. Naime, na adresu Mladosti za ovog nogometša pristigle su dvije ponude iz Premijer lige te jedna iz inozemstva, a sve bi trebalo biti jasnije u narednim danima.

Bojo sa Mladosti ima ugovor do ljeta 2020. godine, te bi Dobojlije sigurno svoju 'zlatnu koku' dobro unovčile.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da se ponude pristigle potvrdio je za SportSport.ba prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija koji je nije htio govoriti o imenima klubova, ali kratko je kazao da ponuda za njegove prvotimce ne nedostaje.

Istakao je uvjerenje da će FK Mladost konačno napraviti dobar posao kada je u pitanju prodaja igrača, te ove zime napuniti svoju kasu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.