Mujagić napustio Mladost: "Došlo je vrijeme za iskorak"

Sporazumni raskid saradnje

Mujagić napustio Mladost: "Došlo je vrijeme za iskorak"

Abid Mujagić od danas više nije igrač Mladosti.

Krilni nogometaš koji je u jesenjoj polusezoni bio jedan od najboljih u redovima Mladosti odlučio je na vlastiti zahtjev raskinuti ugovor i potražiti novi angažman.

Nije tajna da za Mujagićem još od ranije vlada interesovanje, kako od strane klubova iz naše zemlje, tako i regiona, no još nije poznato koja će biti njegova naredna stanica u karijeri.

"Da, tačno je, više nisam igrač Mladosti. Želio sam promijeniti sredinu, pokušati napraviti neki iskorak i zahvalan sam predsjedniku kluba Mensuru Mušiji što mi je izašao u susret. Ima nekog interesovanja, moguće je i da odem van BiH, ali sve oko toga sam prepustio svom agentu", kazao nam je Mujagić koji je dosad za Mladost postigao tri pogotka i ubilježio tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je Mujagić, podsjećanja radi, nastupao za Inter Zaprešić, Zvijezdu, Goražde, Teplice, Banik Most... Bio je također i kadetski reprezentativac BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi