Desni bek u potrazi za angažmanom

Prije par dana se razišao sa Mladosti

Darko Mišić: Ima ponuda, vidjet ćemo

Samir Mlaćo

Darko Mišić je prije par dana i zvanično napustio Mladost Doboj Kakanj. Dobojlije su polusezone okončale na šestom mjestu, a već krajem sezone par nogometaša je napustilo klub.

Među njima se našao i Darko Mišić koji je upisao 11 nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak. Planovi Mladosti i Mišića nisu se podudarali, pa je došlo do prekida saradnje.

Ovaj 27-godišnji desni bek nastavio sa je sa treninzima kako bi što spremniji dočekao drugi dio sezone.

Mišić dobro poznaje stanje u bh. nogometu s obzirom da je nosio i dres NK Travnik, te Čelika iz Zenice, a na njegovu adresu već su pristigle ponude iz elitnog ranga bh. nogometa. Ovaj nogometaš prošle godine je bio na pragu potpisao za Željezničar, no dogovor je u posljednji čas propao.

Ime novog kluba trebao bi znati iz Nove godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.