NK Čelik potpisao ugovor na 10 godina o uslovima korištenja stadiona Bilino polje
Zeničani će i narednih godina igrati na hramu nogometa, a danas su i potpisali ugovor o korištenju stadiona sa Gradonačelnikom Zenice

Ugovor potpisan u Gradskoj upravi

NK Čelik potpisao ugovor na 10 godina o uslovima korištenja stadiona Bilino polje

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović i direktor stadiona Bilino polje, Edin Omić, potpisali su danas u Gradskoj upravi ugovor o načinu i uvjetima korištenja stadiona Bilino polje.

Ugovor je potpisan na period od 10 godina, a nogometnom klubu Čelik će biti omogućeno nesmetano treniranje i odigravanje prvenstvenih susreta .

„Ovaj ugovor koji smo potpisali je nastavak ugovora koji smo potpisali s Nogometnim savezom BiH, a reprezentacija BIH će i dalje biti nulti prioritet. Ovim ugovorom regulisana su prava i obaveze NK Čelik, o tome na koji način će se odvijati trenažni proces i odigravanje utakmica, kako bi stadion bio u što boljem stanju i mogao ispuniti stroga pravila za odigravanje međunarodnih utakmica naše reprezentacije“, kazao je nakon potpisivanja ugovora Fuad Kasumović.

Edin Omić, direktor stadiona Bilino polje, zahvalio se Gradskoj upravi na razumijevanju i pomoći koju pružaju klubu. Također naglasio je da su u toku aktivnosti na smanjenju troškova potrošnje vode, kao i izrada idejnog projekta za fudbalsku akademiju na Kamberovića polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnjak na Bilinom polju će i u narednom periodu održavati preduzeće Alba. Danas je također potvrđena informacija da je Gradska uprava uplatila i petu ratu reprograma za NK Čelik, i da je do sada uplaćeno 110.000 KM, što je svakako najbitnija vijest za sve navijače crno-crvenih.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Čelik je černobilski f.k. I njima prvo treba dozvola da mogu disati hahaha. Koja je to ne popravljiva zeničke sorta koja raste tako prvo da im u jaslicama pričaju priče kako da mrze glavni grad njihove države BiH. jadovi ljubomorni zenicki
6 11
Dzemo poserem te
Bilino polje je nogometni hram B i H, a Čelik je klub koji je dao veliki broj fudbalskih asova. Sto se tice zagadjenja, nista nisu bolji Sarajevo i Tuzla,l to pokazuju brojni rezultati mjerenja zagadjenja, samo sto je jedino na Zenici to zvono, ali nista nisu bolji Sarajevo i Tuzla od Zenice
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi