Čelik uspostavio kontakt s bivšim igračem visočke Bosne
Mladi Rizvanović iza sebe ima godinu i po staža u seniorskoj konkurenciji, a eventualnim dolaskom na Bilino polje, zenički klub bi riješio pitanje desnog bočnog, gdje osim Livaje nema drugog riješenja

Rizvanović zatvara poziciju desnog beka

Čelik uspostavio kontakt s bivšim igračem visočke Bosne

D. Kurbegović

Kao što smo već pisali, nogometni klub Bosna iz Visokog u zimskoj pauzi ostao je bez trojice standardnih igrača Čulova, Šere i Rizvanovića.

Čulov je potpisao za Bratstvo, dok su Šero i Rizvanović na meti mnogi klubova. Za usluge 21- godišnjeg desnog beka Harisa Rizvanovića zainteresovan je zenički Čelik, koji želi riješiti problem desne strane, budući da u klubu osim Ivana Livaje nema drugog desnog beka.

Rizvanović je prošao omladinske kategorije Željezničara, igrao za klub s Grbavice u juniorskoj Ligi prvaka, a nakon isteka juniorskog staža potpisao je za visočku Bosnu, gdje je u posljednjih godinu i po standardno igrao. Zanimljivo da je njegov brat Mirza, također nogometaš, koji igra na poziciji desnog beka, a u svojoj karijeri je nastupao za mnoge klubove u BiH i trenutno je član Rudara iz Kaknja.

U ovoj polusezoni mlađi Rizvanović ubilježio je 10 nastupa, a nakon što je završila polusezona, odlučio je da napusti klub, kojem će na proljeće teško biti da izbori opstanak u 1.ligi FBiH. Rukovodstvo Čelika već je uspostavilo kontakt s mladim Rizvanovićem, a u narednom periodu se treba očekivati i realizacija ovog transfera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik bi tako eventualnim dovođenjem Pecelja i Rizvanovića riješio dvije pozicije u ekipi, te bi mogao razmišljati o drugim pozicijama, gdje su im potrebni igrači.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Sve po starom hajmo malo do Krivaje pa do Natrona i Toska da se pojacama kava ba evropa prva liga federacije .....jeste jadni.....
14 2
andi
pa zna se ko vodi klub,kakvi turci i kurci,oni su paravan,sve stare uprave i direktori,skupa sa kasumovičem,čelik je davno postao klub seljačkih kriminalaca,koji su ubili i givigt i njemu,sretno ka gašenju,i naj ispravnije..odavno to nije klub nego leglo narkomana,i lopova ,oskudnih menađera i lokalnih varalica vulkanizera itd.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi