Melissa bez dlake na jeziku

"Boateng je često povrijeđen jer se seksamo sedam do deset puta sedmično"

Endin Čaušević

Iskusni fudbaler Kevin-Prince Boateng trenutno nastupa u dresu Sassuola, no već neko vrijeme je van terena zbog povrede. No, njegova supruga Melissa Satta-Boateng odlučila je objasniti zašto je njen suprug tako često van terena.

Zanosna Melissa našla se u centru pažnje italijanske javnosti nakon što se oglasila i odlučila dati objašnjenje navijačima Sassuola, ali i ostalim klubovima za koje je Bateng igrao, zašto je on tako često van terena zbog povreda. Ona je pokazala da se ne boji pričati o njihovoj intimi i otkrila je čak i previše.

Ona je još prije nekoliko godina počela priču na temu njihovog seksa koja je bila šok za sve, a sada je odlučila da "obnovi gradivo". Melissa je izjavila da se oni još uvijek seksaju sedam do deset puta sedmično i da je zbog toga Boateng često povrijeđen.

"Razlog zbog kojeg je tako često povrijeđen je da snagu najviše troši na seks i na treninge ide jako umoran. Seksamo se sedam do deset puta sedmično. Zbog toga često ima problema sa istegnućima", rekla je Melissa za italijanske medije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.