10

Komentari (10)

Zoilomas
Ja je ne bih pipno stapom
mesut10
Lagano načitanija vijest danas hehehe. Moje veliko poštovanje za redakciju ovog portala. Vi ustvari pokazujete sta je i kakvo je ovo naše društvo. Svakodnevno pljuvanje vas zbog ovakvih članaka, a redovno gospoda trenira desnicu. Jedan pametan čovjek je rekao da je od nemorala, gori samo lažni moral. Zato smo u ovakvom kurcu iz kojeg se nećemo nikad izvući.
Arnel925
Ko će ebati jedno te isto 10 puta sedmično. Ja bi ovu dva puta sedmično, onda neku drugu dva puta, treću dva puta i eto jedan dan pauze za vraćanje energije.
Honduras
Nakon treceg puta imas osjecaj ko da jebes brata ??????
Arnel925
Pa neznam jarane ti sigurno najbolje znaš ti imaš eto brata ako nam ti kažeš da je tako kad karaš svog buraza onda ti vjerujem. A meni samo bude previše jedno te isto poslije drugog puta. Meni treba novo meso. Pogotovo da imam para kao ovaj crnja.
Chupy
Pazi ove glupace, zivi od onoga sto njen muz, momak il koji kurac zaradjuje. A ovim kometarom pobija njegovu profesionalnu karijeru i ustvari platu koju ona trosi od "firme" gdje je zaposlen, odnosno igra nogomet. Ove danasnje sponzoruse su sa mozgom velicine pola klikera. Nisi ni zasta drugo nego da ga primas u picku, kako si i sama rekla, picka ti materina tvoja.
mesut10
Nek si joj se nagovorio!!!
mlacenica1
Bravo mesute :)
hame
ovo ste do sad objavili jedno deset puta, samo malo slike osvježite sa instagrama
Samkodk
Causevicu jesili ga bacio jutros na sabahu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti