Kontakti dvije strane uspostavljeni

Kontakti uspostavljeni

Samir Radovac sa Koševa odlazi Pod Bijeli brijeg?

Samir Mlaćo

Zrinjski bi u narednim danima mogao dobiti prvo pojačanje.

 Naime, Plemići bi ove zime mogli angažovati Samira Radovca koji će prema svemu sudeći napustiti aktuelnog lidera FK Sarajevo i karijeru nastaviti Pod Bijelim Brijegom.

Kontakti dvije strane su uspostavljene, te postoji velika mogućnost i da dođe do dogovora. Radovac na Koševu nije dobijao priliku u posljednje vrijeme, a ugovor mu ističe za par dana.

Radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu naše zemlje kojem se predviđala velika karijera, ali  posljednih mjeseci je jednostavno 'nestao'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U FK Sarajevu su tako pokazali da ne računaju na njega, pa će Radovac u redovima aktuelnog prvaka pokušati da 'oživi' karijeru.

Da li će dogovora dvije strane doći, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.