Denis Lasić: Idemo po sedmu titulu i drugi naslov pobjednika Kupa BiH!
Član uprave HŠK Zrinjski Denis Lasić, inače ministar prometa i veza u Federaciji BiH najavio je pohod na sedmu titulu kao i na naslov pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine.

Održan tradicionalni Božićni domjenak u prostorijama HŠK Zrinjski

Denis Lasić: Idemo po sedmu titulu i drugi naslov pobjednika Kupa BiH!

Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održan tradicionalni Božićni domjenak  na kome su se okupili svi članovi uprave, politička elita grada Mostara s gradonačelnikom Ljubom Bešlićem na čelu, predstavnici drugih sportskih kolektiva iz obitelji Zrinjski te mnogobrojni drugi uzvanici koji su na ovaj ili onaj način povezani s mostarskim klubom.

Uz svečanu atmosferu i bogatu trpezu razgovaralo se o mnogim temama vezanim za HŠK Zrinjski a član uprave, inače ministar prometa i veza u Federaciji Denis Lasić održao je govor u kome je istakao slijedeće:

"Dozvolite da vas na ovom Božićnom domjenku sve najsrdačnije pozdravim" - otpočeo je Lasić svoj govor i nastavio: - "pozdravlam vas u ime UO HŠK Zrinjski i čestitam vam Božićne i Novogodišnje blagdane. Tradicionalno se ovdje u prostorijama našeg kluba okupljamo u ovo vrijeme da se najprije zahvalimo svim podupirateljima, sponzorima i prijateljima HŠK Zrinjski ali i kroz prijateljske razgovore i ideje razmijenimo planove za naredni period. Naš Zrinjski je aktualni prvak. Šestorostruki prvak Bosne i Hercegovine, prvak zadnje tri sezone i kao takav s ponosom predstavlja grad Mostar, regiju i državu općenito. Nažalost, uz iznimku par lokalnih medija, naš uspjeh se u medijima ne valorizira na način koji ovaj klub zaslužuje" - istakao je ministar Lasić i dodao slijedeće: - "Vječita smo tema onih koji su pokušali zatirati svaki spomen hrvatskog, svaki spomen Zrinjskog sve s ciljem da se uspjeh kluba obezvrijedi i minimalizira do krajnjih granica. A mi ćemo opet sa svim našim snagama čvrsto ostati i opstati na mjestu na koje smo navikli i koje ne kanimo dati nekome drugom. Sa ovim stručnim stožerom, ovim igračkim kadrom i svim prijateljima kluba, te s tom pozitivnom i pobjedničkom sinergijom koja vlada u i oko našeg kluba nema nikakve sumnje da ćemo uspjeti u našim namjerama. Idemo jako po sedmu titulu prvaka i po drugi pehar namijenjen pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine" - najavio je Lasić novi pohod Plemića u nove titule.

"Na psoeban način od srca bih se želio zahvaliti našim navijačima kako onim sa zapadne tako i onim sa istočne tribine" - nastavio je Lasić svoj govor i dodao: - "S nama ste uvijek bili sve ove godine pa i onda kada nije išlo baš najbolje. Uvijek ste uz naš Zrinjski kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama širom države i Europe. Dragi Ultrasi, vi koji ste najprivrženiji ovom klubu. Vi koji ste žrtve tolike policijske torture i vi koji toliko toga negativnog podnosite samo zato što volite svoj klub i koji prevaljujete tolike kilometre samo da bi bili uz svoj klub. Nastavite biti na tom putu ponosa i slave i iskreno vam hvala za sve. Osim omaložavanja naših rezultata svjesni smo koliko razni centri moći pokušavaju da nas oslabe i destabiliziraju. Mogu pokušavati a mi se možemo i saviti ali kičma ovog ponosa Hercegovine  se nikada neće slomiti. Zato, dragi prijatelji uz zahvalu za sve što činite, idemo dalje i još jače u nove uspjehe. Vrata ovog kluba uvijek će biti otvorena svim ljudima dobre volje. Na poseban način okupit ćemo se sredinom veljače na tradicionalnoj noći Plemića i na taj način dati podršku Zrinjskom kao već mnogo puta dosada. Još jednom vam u ime kluba i u svoje osobno ime čestitam Božić i Novu godinu i želim vam mnogo zdravlja i sreće" - završio je Denis Lasić svoj emotivni govor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Druženje u prostorijama HŠK Zrinjski nastavljeno je u odličnoj atmosferi uz ugodne razgovore te bogatu trpezu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Novinar Bernadić pravi ultras iz stolnog Bosanskohercegovačkog grada Mostara izvjestio o situaciji i policijskoj torturi nad nevinim navijačima koji tuku pljuju i zvižde DRŽAVNOJ himni a igraju ligu iste te države. Hebala vas politika igrajte lopte plastični i vještački klube Zrinjski. Hajde sada opketite čekam hehe
67 3
Stanley
Džaba titule kad će ovaj klub uvijek biti bez duše. Problem je politika koja je važan dio kluba. I ono što je najgore za jedan klub kao što je Zrinjski je taj što samo jedan narod može da navija za njega.
59 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi