Ljut što nije završio napad

Iguodala isključen nakon što je bacio loptu među navijače Portlanda

Endin Čaušević

Košarkaši Golden State Warriorsa sinoć su pobijedili Portland Trail Blazerse sa 115:105.

Ove ekipe igrale su samo prije tri dana kada je bolji bio Portland, no ovaj put Golden State je uspio da se osveti. Meč je bio pun tenzija s obje strane, a čak je bilo i isključenih košarkaša.

Naime, na kraju prvog poluvremena sudije su isključile košarkaša Warriorsa, Andrea Iguodalu, zbog nevjerovatne gluposti. U zadnjem napadu u drugoj dionici Iguodala se spetljao s loptom i nije uspio da šutira, a zatim je ljutito bacio loptu na tribine među navijače Portlanda.

Zbog ovog je dobio žestoke zvižduke, a sudije su odlučile da ga isključe, te Iguodala se više nije mogao vratiti na parket.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.