Kerr poručio: Dobre su šanse da Iguodala večeras zaigra

Trener Warriorsa optimista

Kerr poručio: Dobre su šanse da Iguodala večeras zaigra

Košarkaš Golden State Warriorsa Andre Iguadala trebao bi zaigrati u večerašnjoj utakmici protiv Cleveland Cavaliersa.

Tako barem kaže trener Ratnika Steve Kerr na konferenciji za novinare pred treći susret finala NBA lige. Podsjetimo, njegovi Warriorsi vode protiv Cavsa 2:0 iako su bili lišeni usluga veoma dobrog Iguodale koji je u ovoj ekipi vjerovatno jedini sposoban na koliko-toliko dostojan način čuvati LeBrona Jamesa.

"Oporavak ide u željenom pravcu. Mislim da su dobre šanse da zaigra u trećoj utakmici. Ne znam koliko bi minuta mogao odigrati", poručio je kratko Kerr.

Inače, serija se od večeras seli u Cleveland gdje će Cavsi u trećoj utakmici pokušati da ostvare prvu pobjedu i da tako seriju učine zanimljivijom. Ipak, izvjesni povratak Iguodale može značiti samo dodatnu prednost za Warriorse koji će sada biti još jači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi