Navijači Plavih sa Grbavice sa nestrpljenjem očekuju prvi trening

Trenutno na posudbi u Igmanu

Denis Žerić novo ime na pozivci FK Željezničar?

S. Mlaćo

FK Željezničar je protekle sedmice dobio novo rukovodstvo kluba, a u prvim danima Nove godine biće poznat i novi stručni štab.

Navijači sa nestrpljenjem očekuju prozivku i prvi trening svojih ljubimaca, a dosta je pitanja kada je igrački kadar u pitanju. Neslužbeno saznajemo da će se od novih lica pojaviti Denis Žerić, koji je proteklih pola godine proveo na posudbi u federalnom prvoligašu Igmanu iz Konjica.

Žerić je ponikao na Grbavici, a sa Plavima bi trebao odraditi jedan dio priprema poslije kojeg će stručni štab donijeti odluku o tome da li ostaje ili će se vratiti na posudbu do kraja sezone.

Podsjetimo, prozivka FK Željezničar će se obaviti 14. januara, a vjerovatno će je obaviti Amar Osim. Samo par dana kasnije Plavi će otputovati za Međugorje gdje će u Sport Centru obaviti prvi dio priprema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.