U Međugorju u Sport Centru, raju za pripreme spremni za "novu sezonu"

Mnogi timovi zimske pripreme počinju u Međugorju

U Međugorju u Sport Centru, raju za pripreme spremni za "novu sezonu"

E. Čaušević

Kao i svake godine tako će i početkom 2019. godine veliki broj klubova iz BiH i regiona formu za nastavak sezone brusiti u Sport Centru u Međugorju.

Bh. klubovi će imati još desetak dana odmora, a zatim počinju pripreme za proljetni dio sezone. Tradicionalno će većina bh. klubova prvi dio priprema odraditi u Hercegovini, a baza mnogim ekipama i ovaj put će biti Sport Centar u Međugorju koji pruža sjajne uslove ekipama. Vrhunski tereni, smještajni kapacitet, odlična kuhinja te domaćini kakvi se ne mogu sresti svugdje jednostavno "tjeraju" bh. klubove u Međugorje početkom svake godine.

Sport Centar je već godinama baza klubova iz cijelog regiona, a ono što je najvažnije jeste da se tereni nalaze u sjajnom stanju iako je u pitanju januar kada je veći dio BiH "zatrpan" snijegom. U Međugorju se tradiconalno priprema nekoliko premijerligaša, a u Sport Centru će početkom godine boraviti Željezničar, Zrinjski i Tuzla City.

Ovaj sportski centar ima veliki kapacitet da primi nekoliko ekipa, a veliki broj terena je jedna od najvećih prednosti. Sjajni uslovi omogućavaju ekipama da se pripremaju na najbolji način i bruse formu za drugi dio sezone. U Sport Centru su već spremni za dolazak klubova, a naravno kao i svake godine uslovi će biti na najboljem nivou.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored bh. ekipa u Sport Centru će se početkom 2019. godine pripremati Sutjeska i najvjerovatnije Budućnost iz Crne Gore, te nekoliko klubova iz Hrvatske iz Slovenije. Također, malo dalje od Međugorja će biti FK Sarajevo čija baza u prvom dijelu zimskih priprema će biti Ljubuški.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Ovi vise ne znaju sta o zeljescarima da napisu, pa su otisli da medjugorje posjete kako bi napisali da ce se tu "plavi" sa "novim strucnim stabom, na cijem ce celu vjerovatno biti amaw osim" pripremati za novu polusezonu. Strasno jbt
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi