Dao podršku Solskjaeru

To se čekalo: Ferguson ponovo na treningu Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Nakon tri uzastopne pobjede fudbaleri Manchester Uniteda sutra igraju u gostima protiv Newcastlea meč 21. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli igraju kao preporođeni nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz, a njegovo mjesto preuzeo je Ole Gunnar Solskjaer. Atmosfera u ekipi Uniteda se vidno popravila, a to se najbolje vidi na terenu jer je United u seriji od tri uzastopne pobjede.

Također, veliki dokaz poboljšanja jeste i činjenica da se Sir Alex Ferguson vratio na tribine i ponovo prati voljeni klub. Također, Ferguson je dobio i novu funkciju i trenutno je savjetnik Solskjaera koji je njegov vjerni učenik.

Ferguson se pojavio i na treningu Manchester Uniteda što nije bio slučaj dok su treneri bili David Moyes i Louis van Gaal. Solskjaer je izjavio da mu je čast što je Ferguson bio na trening i da se nada da će to biti češće.

"Sretan sam što je bio na treningu i uživali smo. Vjerujem da je i on uživao dok je trajao trening i na njemu se vidjelo da je to ono što mu je trebalo. Ohrabrio je igrače i sve nas i nadam se da će dolaziti što češće", rekao je Solskjaer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.