Tako se to radi: Solskjaer ušao u historiju Premier lige
U tri utakmice upisao isto toliko pobjeda

Sjajno mu ide na klupi Uniteda

Tako se to radi: Solskjaer ušao u historiju Premier lige

S. Mlaćo

Manchester United je na najbolji mogući način okončao 2018. godinu. Crveni đavoli su danas na Old Traffordu slavili protiv Bournemoutha sa visokih 4:1.

Briljirao je Pogba sa dva pogotka i jednom asistencijom, tes u navijači Uniteda konačno došli na svoje. Njihov tim pod palicom Ole Gunnara Solskjaera je u posljednje tri utkakmice upisao isto toliko pobjeda, uz gol razliku 12:3.

Već sada je jasno da je dolazak Solskjaera bio pravi potez za United i navijači se nadaju da će njihovi ljubimci nastaviti s dobrim igrama i u Novoj godini, te krenuti ka TOP 4.

Zanimljivo da je Solskjaer već ušao u historiju Premier lige, s obzirom da nijednom menadžeru ranije nije prošlo za rukom da na prve tri utakmice od momenta preuzimanja ekipe njegov tim postigne više od deset pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je sada postigao 12, a seriju dobrih igara će pokušati da nastaviti u srijedu na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenalbih
sreca,poklopilo mu se, malo slabiji raspored
61 22
daca
ne vec Man U ima mnogo ofanzivni igraca koji su kod Mourinja igrali defanzivno...Ovdje je O Solsker samo ljepo to poslozio svi igraju pomalo i napadaju i trpaju Jednostavno..
31 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi