Bh. košarkašu preminula nana

Nakon historijske partije, Nurkić podijelio tužnu vijest sa fanovima

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je utakmicu za pamćenje u pobjedi Portland Trail Blazersa protiv Sacramento Kingsa rezultatom 113:108.

Nurkić je meč završio sa 24 poena, 23 skoka, sedam asistencija, te po pet ukradenih lopti i blokada čime je postao prvi košarkaš u historiji koji je u jednoj utakmici imao više od 20 poena, više od 20 skokova, te pet ili više asistencija, blokada i ukradenih lopti. Službena statistika za ukradene lopte i blokade se u NBA ligi vodi od sezone 1983/84.

Međutim, Nurkić je nakon utakmice saznao veoma tužnu vijest da mu je preminula nana, a to je putem društvenih mreža podijelio sa svojim pratiocima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.