Francuski fudbaler maksimalno uživa u danima odmora koji mu ističu već danas...

Mnogi ovo mogu samo sanjati

Ovo je pravi luksuz: Riberyju poznati kuhar spremio odrezak od 1200 eura u 24-karatnom zlatu

Midhat Šljivak

Franck Ribery uživa u odmoru u Dubaiju, a odlučio se isprobati i poseban odrezak kojeg pravi poznati turski kuhar Salt Bae, pravog imena Nusret Gokče.

Francuz se odlučio probati skupocjeni odrezak vrijedan 1200 eura koji je uvaljan u 24-karatno zlato i koji je specijalitet turskog kuhara.

Očigledno da je Ribery itekako bio zadovoljan. Trljao je ruke nakon što je odrezak stigao, a cijena je u ovom slučaju najmanji problem.

"Nema boljeg načina da se počne nova godina sa malo soli i u društvu moj brata iz Turske", napisao je Ribery na Instagramu uz video nevjerovatnog odreska.

Ribery se ni za račun ne treba brinuti jer u Bayernu zarađuje 160.000 eura sedmično, pa sebi može nabaviti popriličnu količinu ovako zanimljivih stvari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.