Coman umalo stradao: Igrač Bayerna u nesreći uništio skupocjeni automobil
Imao je mladi fudbaler dosta sreće i prošao je bez povrede u nesreći koju je doživio

Imao je dosta sreće

Coman umalo stradao: Igrač Bayerna u nesreći uništio skupocjeni automobil

Midhat Šljivak

Zvijezda minhenskog Bayerna  Kingsley Coman doživio je prije nekoliko dana saobraćajnu nesreću u kojoj je uništio skupocjeni McLaren vrijedan 250.000 eura.

Mladi Francuz je ljubitelj brzih automobila. U Minhenu je vozio McLaren 720 Sport Coupe sa 720 konjskih snaga i koji može dostići brzinu od 340km/h, ali će u narednim danima morati da nabavi novi automobil.

U nesreći koja se desila 23. decembra Koman je vozio prebrzo na putu gdje je ograničenje 100km/h, put je zbog kiše bio izrazito klizav, pa je igrač Bayerna izgubio kontrolu i udario je u zaštitnu ogradu nasred autoputa.

Svjedoci navode da se auto nije uspijevao zaustaviti i nakon nesreće, te da je dobrih 150 metara klizao po ogradi, a srećom po Francuza, on je prošao bez težih povreda.

Najviše je povrijedio bankovni račun jer će uskoro morati da kupi novi autmoboil, ali to barem nijednom vrhunskom fudbaleru nije nikakav problem.

View this post on Instagram

22 🙏🏾 #Merci

A post shared by Coman Kingsley (@king_coman) on

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi