Atarktivna Fabiana je otkrila kako je bilo jako hladno dok se snimala za novi kalendar

Fabiana se slikala za kalendar torinskog časopisa

Slikala se za vlasnika Torina, ali Milan joj u srcu, posebno jedan Brazilac

Edmir Škorić

Fabiana Britto naći će se na kalendaru za 2019. godinu u izdanju časopisa For Men čini je vlasnik ujedno i vlasnik Torina Urbano Cairo.

Fabiana je u Italiji 'lice s naslovnica', djevojka koja svojim izgledom i ljepotom privlači veliku pozornost, pa su je tako iskoristili za ukrašavanje kalendara i (vjerovatnu) povećanu zaradu od prodaje istih.

Kalendara je u muškom časopisu, a For Men ga je odlučio napraviti u okviru 15. godišnjice.

"Ovo je prvi put da se upuštam slikati za kalendar. U prošlosti sam radila neke seksi fotografije ali za Playboy, no to je bila posve druga stvar", priznala je Fabiana, koja je dodala:

"Sretna sam što ću se naći u mnogim italijanskim kućama, a snimanje nije bilo lako - bili smo u kući u Torinu, u planiama i bilo je hladno".

Iako je na čelu časopisa za koji se skinula vlasnik Torina, Fabiana je ipak velika navijačica Milana.

"Uvijek sam bila veliki fan Milana i Ronaldinha, zbog njega sam i zavoljela Rossonere. Tu su bili sjajni brazilski igrači poput Ronalda, Rivalda, Kake, Pata, Roque Juniora, Cafua i Dide, kojeg osobno poznajem. Ukratko, volim Milan i njegovu povijest", kazala je Fabiana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.