Kalinića su nedavno mnogi žalili, a sada mu mogu samo zavidjeti

Pohvalio se zanimljivom fotografijom

Kalinića su nedavno mnogi žalili, a sada mu mogu samo zavidjeti

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić nalazio se vjerovatno u veoma teškoj psihičkoj situaciji prije nekoliko dana.

Naravno, razlog je taj što su njegovi saigrači iz reprezentacije Hrvatske igrali finale Mundijala, a on je poslan kući već nakon prvog meča grupone faze jer je odbio ući u igru kada mu je selektor Zlatko Dalić to naredio.

Mnogi su žalili Kalinića koji na taj način ostao bez velikog iskustva, a na kraju je odbio uzeti srebrenu medalju koju su mu nudili njegovi saigrači.

Ipak, stvari su se malo promijenile nabolje za njega u proteklim danima, jer je trenutno sa ekipom Milana u Los Angelesu gdje se sprema za novu sezonu. Tom prilikom je upoznao i slavnu američku glumicu Juliju Roberts te napravio selfie.

Mnogim zaljubljenicima u film je veliki san upoznati jednu od najpoznatijih američkih glumica, pa sigurno barem malo mogu zavidjeti Kaliniću.

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Pola tima Milana se slikalo sa njom pa Kalinic nije bio nista poseban.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti