Edin Salkić fudbaler Slobode

"Povratak u Slobodu mi mnogo znači, a nadam se da ću se uspjeti izboriti za minutažu"

Emir Dindić

Edin Salkić iza sebe ima odličnu polusezonu u Bratstvu iz Gračanice, pošto je bio ponajbolji fudbaler ovog tima u prvom dijelu Prve lige FBiH. 

Kao nagrada za sav uloženi trud stigao je poziv od Slobode koja je odlučila da ga vrati sa posudbe i uvrsti ga u roster za ostatak sezone.

Kako sam kaže povratak u Slobodu mu mnogo znači, te se nada da uz dosta rada može izboriti minutažu na terenu.

"Odlična sezona je iza mene u Bratstvu. Odigrao sam svih 15 utakmica i postigao sam dva gola. Došao sam u Gračanicu sa ciljem da što više igram i steknem iskustvo. Mislim da sam se lično dosta promijenio i zahvalan sam svima u Bratstvu koji su mi pružili ovu priliku da napredujem", rekao je Salkić te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Slobodi je jaka konkurencija, ovdje ima mnogo kvalitetnih i iskusnih fudbalera. Što se mene tiče, ja ću da dajem sve od sebe, moraću mnogo da radim i dokazujem se treneru na svakom treningu. Nadam se da ću uz veliku dozu strpljenja i malo sreće dobiti određene minute u drugom dijelu sezone. Sloboda je odlično odigrala prvi dio sezone, međutim ako se dobro spremimo smatram da na kraju možemo biti plasirani i koje mjesto više nego što smo trenutno plasirani", završio je Salkić.

Podsjetimo, nakon prvog dijela sezone Sloboda se nalazi na petom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.