Dva nova pojačanja u NK Bratstvo
Sejdić u ekipu Bratstva dolazi iz visočke Bosne a u karijeri je nosio i dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Gračanlije se pojačaju

Dva nova pojačanja u NK Bratstvo

E. Oštraković

Nakon što su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka za tim Bratstva potpisali napadač Kosta Bajić i veznjak Alija Ćulov, prvoligaš iz Gračanice danas je angažovao još dva nova pojačanja.

Tako će u drugom dijelu sezone za Bratstvo nastupati i mladi vezni igrač, Faris Sejdić, te 26-godišnji desni bek, Dino Razić.

"Jako sam zadovoljan zbog prelaska u Bratstvo. Došao sam u zdravu sredinu, gdje ću pokušati da se izborim za svoje mjesto u početnih jedanaest. Dogovor sa ljudima u Bratstvu je bio veoma brz i dobar. Nadam se da ćemo imati dobru polusezonu, a na ličnom planu dobre igre i napredak moje karijere", kazao je Sejdić.

Sejdić u ekipu Bratstva dolazi iz visočke Bosne, a u svojoj karijeri je još nosio i dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Sa druge strane Razić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Turbinu iz Jablanice a u ekipu Bratstva dolazi iz Igmana.

Top Komentari

epa
raspade se bosna k'o bugarska skupstina..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi