FK Sloboda krajem mjeseca odlazi u Antaliju?
Fudbalski klub Sloboda od četvrtka kreće s pripremama za nastavak sezone, a prvi dio bit će odrađen u Tuzli

U četvrtak zakazana prozivka igrača

FK Sloboda krajem mjeseca odlazi u Antaliju?

Edmir Škorić

U četvrtak će biti održana prozivka nogometaša tuzlanske Slobode, čime će se ozvaničiti početak proljetnog dijela sezone.

Nakon vrlo uspješne polusezone igrači Slobode imali su dovoljno vremena da se odmore, a već u četvrtak ih čekaju nove obaveze prema klubu.

Danas i sutra održavaju se ljekarski pregledi, neki individualni rade po upoutama šefa stručnog štaba Zlatana Nalića, a u četvrtak će na Tušnju biti održana i prozivka koja će označiti početak drugog dijela sezone.

Izvjesno je da će u Slobodi raditi u Tuzli narednih dana, a krajem mjeseca će crno-crveni put turske Antalije, gdje su boravili i proteklih godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predsjednik Slobode, Senad Mujkanović, za SportSport.ba je kratko kazao kako se vode završni pregovori i kako će, ako ne bude nikakvih nepredviđenih situacija, Tuzlaci 31. januara put Turske.

Tamo će Sloboda odigrati nekoliko jakih pripremnih utakmica, a što se tiče prvog dijela priprema, još uvijek nije poznat plan, odnosno eventualne pripremne utakmice i da li će tim putovati u Hercegovinu na nekoliko dana.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi