"Pregovori traju sa još nekoliko futsalera"

Kaurin i Alić prva pojačanja Salinesa

Emir Dindić

Futsaleri Salinesa iz Tuzle u ovu sezonu su ušli sa visokim ambicijama.

Međutim, u prvom dijelu sezone nedostajalo je sportske sreće u nekim susretima, te još neke stvari se nisu poklopile, tako da su prvi dio sezone završili na četvrtom mjestu.

Jedno je sigurno ovaj ambiciozni tim iz Tuzle, moraće potražiti pojačanja za drugi dio sezone, kako bi što više približili se vrhu tabele.

Kako saznajemo iz dobro obaviještenih izvora, veoma blizu dresa popularnih Jarčeva su Đorđe Kaurin koji je u ovoj sezoni nastupao za Čelinac, te Semir Alić koji je nastupao za Bosnu Kompred.

Sa ovom dvojicom futsalera nije zaključena lista pojačanja, dok će svakako više informacija biti poznato u narednim danima. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.